Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

De statistieken

Vandaag 300
Deze week 573
Deze maand 6711
Sinds 11-2008 879741

ContactTalennet Catalaans is een onderdeel van Schoonekamp Tekst en Media.
Schoonekamp Tekst en Media staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende deze site? Dan kunt u ons een bericht sturen. Zie het e-postadres hieronder.

 

FAQ
Wij krijgen vaak dezelfde vragen. Antwoorden op deze vragen hebben we geplaatst bij een FAQ (Veelgestelde Vragen). Er is een grote kans dat het antwoord op uw vraag hier bij staat.
Verder naar de FAQ....

 

Hoofdredacteur: Harmen Schoonekamp. Ik heb zelf een achtergrond in de slavistiek (studie Russisch) en ik werk als beëdigd vertaler Russisch, docent godsdienst en levensbeschouwing in het middelbaar onderwijs en zelfstandig docent aan de School voor Wijsbegeerte (ik geef cursussen en lezingen over godsdienst, levensbeschouwing, filosofie,Russisch en Russische cultuur).
De grote verscheidenheid aan talen die onze aarde rijk is heeft me altijd gefascineerd. Vanuit deze fascinatie ben ik met Talennet begonnen, een reeks webzijden waar je op een laagdrempelige wijze kennis kunt maken met een vreemde taal.
De vertalingen Catalaans voor deze website zijn gemaakt door een vertaalbureau. Ik spreek zelf geen Catalaans en kan helaas ook geen vertaling naar of uit het Catalaans voor u maken.

 

Talennet is gevestigd in het keizersdorp Doorn, in het Vruchtengaardkwartier.

 

Contact: H. Schoonekamp
KVK-nummer: 08181802
BTW-nummer: NL129571404B01
Straat: Frambozenlaan 21
Postcode: 3941 LM
Gemeente: Utrechtse Heuvelrug.
E-post: E-mail
Internet: www.talennet.nl/ / www.harmschoonekamp.nl/

 

 
Citaat van de dag

"Twee dingen vervullen het gemoed met steeds nieuwe en steeds toenemende bewondering en ontzag, hoe vaker en intenser het nadenken zich erop toelegt: de sterrenhemel boven mij en de morele wet in mij.
Dues coses omplen l-√†nim amb una admiraci√≥ i una veneraci√≥ sempre renovades i creixents, com m√©s freq√ľent i continuadament reflexionem sobre aquestes - el cel estelat sobre mi i la llei moral en mi. "
- Immanuel Kant -
(1724-1804)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?